komunikatory

Jacek JacoM Michalski

zdjęcia z telefonu mogą zastąpić wszystko

sterylne opakowanie wyobraźni

bez zapachu bez atrofii tkanek

dotykają przez szybę jakiejkolwiek istoty

zapisane przetrwają każda postać białka

 

nie wiem czy potrafię patrzeć własnymi oczami

może już nie chcę

śmierdzę po właściwej stronie szkła

najpełniej

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 11 czerwca 2020
anonim
  • Wiesława
    I kto tutaj jest fałszywy Marzena rozpoczęła tę wojnę w dniu kiedy bez powodu obraziła się na mnie, bo zamieściłam wiersz o podobnie brzmiącym tytule i włączyła kawałek mojego do swojego i mimo, że zmieniłam tytuł swojego wiersza i przeprosiłam tłumacząc, że nie zauważyłam od razu, że jej wiersz ma taki sam tytuł, to i tak to nic nie dało i zaczęła mnie atakować. Zresztą nie tylko mnie, poniżej jeden z jej komentarzy


    Marzena 28 maja 2020, 11:02 zgłoś Wstawiaj, bez obaw. Przeczytaj wiersze laury albo Jacka, śmiechu warte puste wersy, słowa jak papier toaletowy, aż dupy szkoda aby ją podcierać takimi tekstami!!!!
    Ręce mi opadają, stare dziady z andropauzą. :)))
    Wiesławo czytam Twoje słowa z wielką przyjemnością i czekam na kolejne wiersze.
    Dziękuję Bogu, że mi Ciebie, że nam Ciebie zesłał na ten portal i nie tylko. :)

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • Konrad Koper
    Z przesłaniem !!

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    ...tak trendy, właściwe pojmowanie świata...to jakby umrzeć za życia, może już jesteśmy
    wizją przyszłości...surogaci

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    telefony mogą zastąpić wszystko
    sterylne opakowanie wyobraźni
    bez zapachu bez atrofii tkanek
    dotykają przez szybę jakiejkolwiek istoty
    zapisane przetrwają każda postać białka
     
    nie wiem czy potrafię żyć realnie
    może już nie chcę
    śmierdzę po właściwej stronie szkła
    najpełniej

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    słowa z telefonu mogą zastąpić wszystko
    sterylne opakowanie wyobraźni
    bez zapachu bez atrofii tkanek
    dotykają przez szybę jakiejkolwiek istoty
    zapisane przetrwają każda postać białka
     
    nie wiem czy potrafię słyszeć własnymi uszami
    może już nie chcę
    śmierdzę po właściwej stronie szkła
    najpełniej

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    to bardzo smutne, bardzo niewłaściwe, to syndrom...

    · Zgłoś · 4 lata temu
Usunięto 2 komentarze