miłość

Lucky Person

mówię kocham niewiele znaczy dzisiaj

wczoraj też nie znaczyło dużo

a jutro zobaczymy taką samą małość

troszeczkość

ledwieścik całości

ale przyjdzie dzień śmierć

już zaraz właściwie zawsze za wcześnie

bilet dostajesz w dniu narodzenia

i wtedy kocham cię znaczy wszystko

przeżyte i nieprzeżyte

jest twoje

prawdziwe

wtedy jak powiem

będziesz mieć pewność

że kocham znaczy. 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 11 czerwca 2020
anonim
  • marzena
    dobry, naprawdę
    dopracowałabym zakończenie, te zdrobnienia...bardzo bardzo działają :)
    delikatnie, tylko...ech :)

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Lucky uważaj na panią Wiesię, ona chce nas zabrać do psychiatryka, polub jej wszystkie wiersze, dla swojego dobra. :)
    pozdrawiam, proszę uważaj na siebie :)

    · Zgłoś · 4 lata
  • Mithril
    ...czkawkowa gadanina

    · Zgłoś · 4 lata