Literatura

dziwak (wiersz)

Yaro

mówią jesteś inny
podobny do nas
lecz dziwny

 

choroba nie wybiera
w głowie słowa
nade mną niebo

pod nogami ziemia

 

walczę sam ze sobą
spróbuję wygrać
reguły proste wygrasz
lub nocleg pod mostem

 

podążam przed siebie
idę krętą drogą
idę z wesołą miną


czasy przeminą
dni przepadną

wyjdę na prostą z siwą skronią

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 12 czerwca 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca