doberman

Jacek JacoM Michalski

morze być może

zaniesie na rękach tłumu

to czego nie ma bo nie ma

jeżeli nie masz tego w sobie

jedno powietrze z tysięcy ust

z tej samej potrzeby

ręce jak ręce malujące kolory

 

pielęgnuj inność

dłoń z maczetą wyznacza pułap

armia boga

albo inny rodzaj sraczki

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 14 czerwca 2020
anonim