O niektórych

Konrad Koper

Patrz na barwne ryby.

 

Jedne są grube, drugie chude.

Pewna kręci się i mruga okiem…

 

Wszystkie ryby milczą.

Ty też zamilkniesz…

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 czerwca 2020
anonim
  • marzena
    Twoje sentencje przejdą do historii, jestem tego pewna.

    · Zgłoś · 4 lata
Usunięto 3 komentarze