Produkt może zawierać: sezam, seler,
migdały, gorczycę, soję, gluten i różne orzechy.
Chciałbym mieć to już za sobą
kolejny stopień wtajemniczenia trzydziesty trzeci
w masonerii
Gdzie oddzielam zgodnie z rytuałem
owce od kozłów plewy od ziarna
udaję nędzarza przed restauracją Padwa
sprzedając wytwory
swojego chorego umysłu
Sztukę wynaturzoną (Entartete Kunst)
jak to określali kiedyś Niemcy
w cenie przybliżonej do wartości paczki
papierosów
Gdy nadejdzie ten dzień
i odrzucę zwątpienie podniosę
symboliczną wartość prac maksymalnie
pozostawię im własną odrzuconą
nieużyteczność
Pójdę na stronę środek tego placu
z galonem benzyny ekstrakcyjnej
i w cichości w skupieniu jak do modlitwy
zapłonę
No przykro mi strasznie, że nikt pana nie kocha:)) a może lepiej rozebrać się i nago pobiegać po ulicy. Jestem pewna, że korzyści będą większe aniżeli swąd spalonych gaci. Pozdrowiam niedoszłego pacjenta kliniki psychiatrycznej. :))
Są inne formy, naprawdę czasem warto odpuścić sobie i odnaleźć prawdziwą satysfakcję, bez konieczności jak to już napisałam wcześniej łechtania łechtaczek wersów dla...dobrze wystarczy :) bawmy się dalej, a reszta niech przeżywa orgazm:) zresztą obopólny.
sama poezja, aleja gwiazd :)) już nie mogę i chyba nie powinnam:)))