Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Lucky Person
jutro
jutro
Lucky Person
nie mogę powiedzieć
o pewności jutra
inaczej niż niepewność
dziś jestem
Lubię
Lucky Person
Wiersz · 19 czerwca 2020
Konrad Koper
Cenna myśl !
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
poldi75
pewność, jutro jest, tylko tak trudno nam w to wierzyć....
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści