sen(s)

Lucky Person

całość mojego życia poświęcam idei:

żyj

no i?

możesz wytłumaczyć mnie prostocie!

ile jeszcze

z kim jeszcze

a dobrze czy źle wybrałem

nawet jeśli myślę że....

dobrze nie dobrze nie dobrze dobrze

czekać jeszcze na poniedziałek?

Czy?

Kurwa! Pytam, czy czekać jeszcze na poniedziałek?

Z tobą?

Jak tu pusto dzisiaj.

ja się obudzę.

Za późno!

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 20 czerwca 2020
anonim
  • poldi75
    Nigdy nie jest za późno, dla tego co włada czasem, to w międzyczasie błędy popełnia ten, kto nie zna czasu....

    · Zgłoś · 4 lata