Literatura

gdy bardzo chcesz (wiersz)

Yaro

 

 

mimo moich starań
ty mnie nie chciałaś
kocham cię bo jesteś wspaniała
byłem blisko ciebie
widziałem jak twoje słowa nas odpychają

 

ta noc utknęła mi w pamięci
była ciepła jak dłonie które dotykałem
pragnąłem pocałunku lecz się powstrzymałem
nie rozumiałem czego chciałaś

 

wspomnienia zatrzymały czas w przestrzeni
nie potrafię się otrząsnąć zaczarowany ołówek
jestem sam bo zawsze byłem nawet gdy się urodziłem
nadeszła jesień zegar się zatrzymał
wysiadłem na stacji ciebie już nie było

ta noc utknęła mi w pamięci


była ciepła jak dłonie które dotykałem
pragnąłem pocałunku lecz się powstrzymałem
nie rozumiałem czego chciałaś

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 20 czerwca 2020, 22:05
Yaro źle nacisnęłam, jest dobry
prawdziwy i przejmujący.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 20 czerwca 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca