Literatura

osobliwy skutek nieczytania (wiersz)

Ania Klimczak

że ktoś kogoś zabił przejął firmę

że dał kotu spróbować ogórka

że o Ogórek pisze Playboy

 

po przebudzeniu zawsze kawa

bez papierosa za to z newsem

 

nałóg chce wrócić

 

czyżby koniec twórczości o alkoholikach

Pilch umarł