nie jestem Sharon Stone
ale wciąż rozkładam nogi
czasem z ochotą lub na polecenie
mogłabym zaprzestać pokazać inne części ciała
ale wszyscy patrzą
tylko na moją dupę
jedynie lekarz
jak mnie badał kazał pokazać język i piersi
widocznie moja twarz nie jest
warta uwagi a oczy za mało zielone
głupio się uśmiecham i za dużo gadam
a tyłek nigdy nie marudzi
nawet nie boli kiedy dostanie z liścia
mówią że to dozwolone
gra w zbijanego
ostatnio ktoś mnie poklepał
czułam zadowolenie i byłam taka spełniona
podniecona lekko
niestety nie klepnął mnie po ramionach
tylko po dupie
powinnam zmienić swoje nastawienie
pochylać się częściej i pokazywać
niewieście
przyrodzenie
wtedy wszyscy będą mnie kochać!