Jestem więc wierzę i ufam

Ela Kwiecińska

Jestem

więc wierzę i ufam

że słyszysz mnie mój Boże

i że mnie wysłuchasz

choć dłuży się czekanie

ja się nie poddaję

trzymając w ręku

różaniec

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 21 czerwca 2020