Literatura

śmierć (wiersz)

Ela Kwiecińska

śmierć to ta chwila

na którą czekamy w nadziei

gdzie wszystko się staje

i nowe i święte

 

nie płaczcie już po tych

którzy trwają szczęśliwi


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 22 czerwca 2020, 14:19
idę się powiesić
Konrad Koper 23 czerwca 2020, 10:46
Nie zgadzam się...
marzena
marzena 24 czerwca 2020, 08:49
youtu.be/4-htBDTdWic
przysłano: 22 czerwca 2020 (historia)

Inne teksty autora

Oczekiwanie
Ela Kwiecińska
Wniebowzięcie
Ela Kwiecińska
Błogoslawiona chwila
Ela Kwiecińska
Modlitwa o miłość
Ela Kwiecińska
Jak marzyć
Ela Kwiecińska
Nic nie mów
Ela Kwiecińska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca