Literatura

Latarnia Morska (wiersz)

Alicja Kowalska

Latarnia  Morska. To  jak  powrót do  domu ,pod  długiej   nie obecności  ,statkiem,  okrętem lub  samolotem,i  oczywiście pociągiem.świadectwo  dni  które  odeszły  I miasta,Świnoujście i Wyspa  Uznam.My  Wielkopolanie , i  Kaszuby .  Pałuki.  Kierunek  Polska.Moja  ojczyzna


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Alicja Kowalska
Alicja Kowalska 22 czerwca 2020, 16:00
wiersze następne które napisze
marzena
marzena 22 czerwca 2020, 16:25
...to chyba żart?
...można tak bardzo kochać swoją ojczyznę i tak kaleczyć mowę, pisownię?
To raczej niestosowne, raczej brakuje usprawiedliwienia!
Konrad Koper 22 czerwca 2020, 18:48
I treść...
Konrad Koper 23 czerwca 2020, 21:48
Pisz dalej ! Miałem podobne początki ...
przysłano: 22 czerwca 2020 (historia)

Inne teksty autora

Czarodziejska ,Podróż.
Alicja Kowalska
Bogactwo.
Alicja Kowalska
Daj rękę przyjaciółko.
Alicja Kowalska
O życiu.
Alicja Kowalska
Boży Posłaniec.
Alicja Kowalska
Przeszłość.
Alicja Kowalska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca