łyżka koparki
paznokcie zawsze zostaną
taka pamiątka
za oknem papierosy w ustach
schowane przed deszczem
chwile
miejsca bez imion
co jest istotne
niepamięć
kurczą się sekundy
telefony śpią na blacie
bardziej w nigdzie
teraz jest teraz
tylko