retorsja

Jacek JacoM Michalski

łyżka koparki

paznokcie zawsze zostaną

taka pamiątka

 

za oknem papierosy w ustach

schowane przed deszczem

chwile

 

miejsca bez imion

co jest istotne

niepamięć

 

kurczą się sekundy

telefony śpią na blacie

bardziej w nigdzie

 

teraz jest teraz

tylko

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 24 czerwca 2020
anonim