Narodzenie

T. Len

Jestem sam
Na cichym cmentarzu
Kopię grób
Dla brudnych myśli ...
... W zaplątanych włosach szczęścia
Buduje ołtarz Miłości
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
T. Len
T. Len
Wiersz · 21 marca 2000
anonim