przedawkowanie

Jacek JacoM Michalski

szuflady szczerzą zęby

drzwi mrugają kluczem

nie tędy

trzeba stąd wyjść

 

opowiedz ciemność

wyobraź sobie inne słowa 

wiadukty przerzucą tory nad ciszą

dla jednej jedynej lokomotywy

 

wołaj mnie po imieniu

przecież nie istnieję

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 czerwca 2020
anonim
  • marzena
    /opowiedz ciemność
    wyobraź sobie inne słowa

    wiadukty przerzucą tory nad ciszą
    dla jednej jedynej lokomotywy

    wołaj mnie po imieniu
    przecież nie istnieję/

    · Zgłoś · 4 lata