in flagrante

Jacek JacoM Michalski

no dobrze

powiedzmy że skoczę

to tu to tam

zawieszenie nie zamyka oczu

rozmowa bez słów i tyle guzików

poddam się

 

to nie jest wcale łatwe

wszystko zależy od światła

poddaj się

przeniknieni nawzajem

będziemy toczyć monety

kupno i sprzedaż

nagość ma najwięcej kieszeni

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 28 czerwca 2020
anonim