Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Sytość- erotyk
Sytość- erotyk
Konrad Koper
Ukazywało nas zwierciadło.
Obraz bywał pełen słodyczy,
było nam mdło.
Uwaga nie dotyczy…
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 29 czerwca 2020
Konrad Koper
Dziękuje...
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
mutz
m d ł o
faktycznie...
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
Usunięto
2
komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści
faktycznie...