Sytość- erotyk

Konrad Koper

Ukazywało nas zwierciadło.

Obraz bywał pełen słodyczy,

było nam mdło.

 

Uwaga nie dotyczy…

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 29 czerwca 2020
anonim
Usunięto 2 komentarze