widziałem cię przez kilka sekund w telefonie kolegi
nie zapytałem skąd wie o twojej trudnej przeszłości
i dlaczego tak bardzo nie lubisz nocnych klubów. miałem okazję
widzieć cię w jednym przy molo mogłem być tym którego szukasz
a który szuka właśnie ciebie. ułamki zdecydowały o naszym istnieniu
teraz
na innej płaszczyźnie czasu krążą plotki o naszym rozwiązłym życiu.