Rybka

Konrad Koper

Rybo jak się miewasz ?

- Porusza kolorową płetwą.

Co osiągnęłaś ?

Rybka pływa szybko w kółko.

Z czego jesteś dumna ?

Prezentuje narybek.

Powiedz co skrywasz ?

Zaczyna mrugać.

Dlaczego milczysz ?

Stworzenie puszcza bąbelki…

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 lipca 2020
anonim