lampiony

marzena

przeceniam pana

zdolności

jajecznica nie pachnie

polną pieczarką, raczej

chili zmieszane z

piekącą bryndzą

 

 

lampiony migoczą nad

stolikiem

unoszą się płatki mięty.

czyżby

truskawki ze śmietaną i

pieprzem?

 

na zimno smakuję

wybornie

 

marzena
marzena
Wiersz · 4 lipca 2020
anonim
Usunięto 1 komentarz