no dobrze suko
czekasz na coś na co nie szczekasz
otwarta od wątroby po migdałki
jest tak zabawnie jak lepko
rozkładasz to co rozłożone
lekcja anatomii albo wiwisekcja
ścierwa dają ci namiastki
pamiętam dziką dziewczynę
wolną przestrzeń nad głową
twoja córka jak zbity pies
wbija wzrok w deski
nauczę ją jak wsadzić nóż
jak go przekręcić
może pomogę jej posprzątać
wrzucę do rzeki resztki
mogłaby być moja
ale nie jest
to się nazywa szczęście
lekcja anatomii albo wiwisekcja
ścierwa dają ci namiastki
pamiętam dziką dziewczynę
wolną przestrzeń nad głową"
mocny tekst, masz parę, jak chcesz to potrafisz!