Jestem więc czasem płaczę

Ela Kwiecińska

Jestem

więc czasem płaczę

kiedy ból przyjdzie do mnie

albo gdy świat wokół mnie

zapłacze

choć życie boli mnie swym bólem

ja się nie poddaję

ja wierzę

ja ufam

trzymając w ręku różaniec

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 5 lipca 2020