Statek…

Konrad Koper

z drewna został zbudowany.

Był obładowany :

hipopotamy, słonie, żyrafy…

Napotkał on rafy.

Załoga ocalała cudem.

 Wypadek do kronik trafił.

Głębi pilnuje siedem zwierząt.

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 lipca 2020
anonim
  • marzena
    Jakaś arka, tajemnica albo filmów się naoglądałeś ;-)
    Siedem zwierząt? Pomyślę...

    · Zgłoś · 4 lata
  • Markus
    Całkiem fajny

    · Zgłoś · 4 lata