myśli same płyną

Irena Świerżyńska

nie trzeba nic

więcej

 

samo się pisze

kiedy kolce  duszę drapią

słowo

leczy

 

żal wyrzuci i rany 

osuszy

 

a -  serce już nuci

 

Oceń ten tekst
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 9 lipca 2020
anonim