zbłąkani w świecie zła
obłuda karmą dla mas
wypatrujesz żeby ktoś coś dał
takiego wała zarób sobie
masz dwie ręce do łopaty
masz dwie ręce do innej pracy
nie myśl za dużo
oni wszystko wiedzą
za ciebie byś nie myślał
biegnij powiedzą
biegniesz
załóż maskę
zakładasz
posłuszny jak pies
ludzie co się dzieje
schodzimy na psy
za Noego również jedli pili bawili się
hulanka swawola
czas marszczy brwi
zaciska się pętla czasu
giniemy we własnym ciele
opętani tanim postem
tandeta vendetta
victoria nie dla wszystkich
biegnij Forest biegnij jak dziecko
kochasz
choć nie rozumiesz
kochasz
choć nie rozumiesz/