Uważaj

Konrad Koper

Tak czasem bywa,

że pierwszy współczuje drugiemu

i wspólny staje się krzyż.

 

Który niosą czasem przy sercu dusze.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 lipca 2020
anonim