Literatura

pub nocą (wiersz)

Yaro

zatopione smutki
w kieliszku wódki

 

myśli zbłąkane
zataczane w kółko

 

rozebrane w tańcu nocy
widoczny cień na ścianach

 

dziewczęta chętne do rozmowy
milczący uśmiech piękne oczy

 

pożądam kobiecego ciała
pragnę uniesienia przez pewien czas

 

wiem że zbyt dużo może się udać
czy to jednak ma sens

 

pozostanie niesmak
myśli pogrążą mnie

 

zawsze tak jest gdy w miłości
widzimy inny cel

 

dookoła woda ogień
piach powietrze kurz

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 lipca 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca