wszystko cacy pełna gala
tron i sala jasna lśni
dobre loty
a - za rogiem sęp już drży
pazur
czeka
hej - podrapię w majestacie
zobaczymy
jaki
wielki
coś - się znajdzie
zaraz
zaraz
i jest robota
dorzucimy trochę piany
doprawimy
smaczkiem błota