Na smutno

Kazimierz Siłuch

Samotno

Dookoła krąg ludzi,

Niby swoi, znajomi,

a czegoś chcą

wymagają

hitlerzy sami

oceniam już

sami egoiści

widzą tylko czubek 

własnego nosa

czarny egoizm

matrix czarnego egoizmu

siedzi w szarym

matrixie własnego

egoizmu

pluje rozkazami

by spełniać jego 

widzimisię

do kitu z tym

nie podoba mi się to

rozczarowanie

zawiedziony jestem 

 

Kazimierz Siłuch
Kazimierz Siłuch
Wiersz · 17 lipca 2020
anonim
  • Mithril
    ...to jest zwykły, krawatowy gniot nakierowany na powtarzanie słów "egoizm" i [źle napisany] "matriks"

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Misie podoba, mam lepszy humor, matrix jest super, już mi migają zielone kropeczki przed oczami ;-) Baterie misie kończą ;-)

    · Zgłoś · 4 lata
  • Kazimierz Siłuch
    Dzięki za komentarze poprawiłem te ks na x.
    A co to za różnica? i tak wiadomo o co chodzi.

    · Zgłoś · 4 lata
  • Mithril
    "Kazimierz Siłuch godzinę temu
    Dzięki za komentarze poprawiłem te ks na x.
    A co to za różnica? i tak wiadomo o co chodzi."

    - skoro nie ma różnicy to na mordzie siadaj, zamiast na dupie

    ...i pisz "laskę" zamiast "łaskę", przecież wiadomo o co chodzi

    · Zgłoś · 4 lata