Obraz ?

Konrad Koper

Życie ukazywał w dzikich barwach

i niekształtnych plamach.

Dla artysty nic nie jest proste,

nie polega na prawach…

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 lipca 2020
anonim