chcesz poprawić myśli...

Irena Świerżyńska

jak to w głowie - tyle myśli

plącze się i dalej goni

 

czasem słodkie

czasem gorzkie

poszarpane zawsze boli

 

pomożesz

sam

sobie

czy  -  ktoś odbierze smutki

 

może nuci światło nowe

przygładzi

 

cudownie

cichutko

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 20 lipca 2020
anonim