121.
mutz
Taint my skin - twist my arms
and fingers. Tweeze my nails
clean leaving no trace as if
I'd never had ones, as if
I' d been born naked
without skin, without
anything that might've
belonged to me or to
anyone else
mutz
Wiersz
·
22 lipca 2020
Poddaję się. Miło było poczytać, zawsze warto poszerzyć horyzonty. ;-)
Pozdrawiam!
n a p a l m e m - z b r u k a j
wykręć ramiona i palce
wyrwij paznokcie do czysta
tak żeby nie zostawiać śladu
jakby nigdy ich nie było
jakbym urodziła się bez nich
naga, bez skóry, bez niczego
co mogłoby do mnie należeć
lub do kogokolwiek...