nie zatrzymasz....

Irena Świerżyńska

tak bardzo chciałam

A - już poznałam

 

ot - takie sobie ścieżki 

ciut  puste

 

siła i wiara pogoni duchem

a - B i C otwiera usta

 

i D - znów rzuci na tory

 

miało być pięknie

 

jest lot i goń 

goń  litery

 

cyfry od lat zostaw

przy płocie

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 23 lipca 2020
anonim