sprawiedliwie

Yaro

jeśli zabiłbyś człowieka a tak naprawdę nie zrobiłbyś tego

to tylko sen

jaką myślą kierowałeś się 

 

 

sprawiedliwość jest tam gdzie jej nie ma 

uciekaj

nie odnajdą cię

na skrawku nieba 

 

jeśli byś się nie odezwał i ja bym się nie odzywał 

to raczej rozmowa nie odbiłaby od brzegu 

 

ja bym nic nie wiedział i ty byś nie rozumiał dlaczego

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 23 lipca 2020
anonim