szczęście przyjdzie samo

Irena Świerżyńska

masz dwie ręce i serce

 bez pięści

tęsknotę  pomieści

 

otwarte

zapraszam w podróż

do szczęścia

 

przytulę

przygładzę

 

pamięć nosi - tylko 

do wzięcia

 

odwrócisz...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 25 lipca 2020
anonim