reżyserzy

slavic player

ktoś nas pisze prozą

gra na podstawie nut

trzyma w filmowych klatkach

tej nie przewijaj

do pierwszej masturbacji

nie rób pauzy

na swoją grecką tragedię

 

reżyserzy powołują

bohaterów do kadr

mainstreamowi i zbuntowani twórcy

o reżyserzy

Oceń ten tekst
slavic player
slavic player
Wiersz · 25 lipca 2020
anonim