Jestem więc ciągle marzę

Ela Kwiecińska

Jestem więc ciągle marzę

a marzenia te zmieniam

na rzeczy realne

chociaż jeż nieraz

los zadrwił z mych marzeń

ja je wciąż niepoprawnie

przemieniam w nadzieję

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 26 lipca 2020
anonim