patrzę na twarze
lampy fałszywego lotniska
dziwne frazesy
ciemność to brak światła
bóg dał nam powieki
może einstein nie zauważył
że światło jest zbyt wolne
zapadamy się uciekając od nazw
nie mamy granic
wszystko inne jest brakiem
ciemności
nie mamy granic/