odpowiedzi na brak pytań

Jacek JacoM Michalski

patrzę na twarze

lampy fałszywego lotniska

dziwne frazesy

 

ciemność to brak światła

bóg dał nam powieki

może einstein nie zauważył

że światło jest zbyt wolne

zapadamy się uciekając od nazw

nie mamy granic

 

wszystko inne jest brakiem

ciemności

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 lipca 2020
anonim
  • marzena
    /zapadamy się uciekając od nazw
    nie mamy granic/

    · Zgłoś · 4 lata temu