Rodhschildowie - masonerio zgniła
nasiąknięta władzą i pieniędzmi
wasza moc najciemniejsza z ciemnych
czy to gra o wszystko?
bawicie się ludzkością
kupiliście elity korporacje
a także kasty dla swojej świty
genialni idioci teraz na topie
czy ten wirus też przez was
jest zafundowany?
trudno rzucić jakieś światło
będzie wiedział kto dożyje
przez świat przeszły dreszcze
wirus zagraża istnieniu
w piśmie uczeni żydzi przepowiadają
"wszystko się zmieni"
hybryda systemu
5G na razie drogą kropelkową
w nowych ogniskach
już wkrótce krąg się zaciśnie
historia kołem się toczy
z każdej strony słychać pomruki
"garnek ocieka tym co w nim kipiało"
wasze dłonie zastygają jako garść
a tych co już przejrzeli
zwijają się w pięść