z drugiej strony jest głębia

Irena Świerżyńska

został  obraz wielki na ściance

pełna chata i sernik

 

i sen przerwany

 

i oczy smutne

głęboko na dole jest mokro

dlaczego

 

przecież -  jesteś

blisko

 

dla kogo... 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 26 lipca 2020
anonim