różnie to widzę

Yaro

jak para kropel na zielonym liściu
są podobieństwa odmienności

dość by rozdzielić się

 

siła intelekt
dusza serce
dobro zło

 

ekscentryczny jest ten świat

 

nurty takie same
wektory przeciwne
jednakże się przyciągają

 

przeciwieństwa

każdy inaczej patrzy w świat
widzę piwo ona widzi lakier do paznokci


kontrasty są dobre na dobre czasy

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 29 lipca 2020
anonim