Literatura

w drodze do piekła (wiersz)

A Raskolnikowski

spotkałem mężczyzne
któremu nic nie wychodziło

 

gdy nabrał pewności
że wszystko czego się dotknie
umiera

 

pociągnął za dźwignię

zwalniającą zapadnię

 

 

 

 

 

 

 

 

na której stał

 

 

 

 

 

 

 

 

nie myśl o nim

 

 

 

 

 

 

 

 

to może być zaraźliwe

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 30 lipca 2020 (historia)

Inne teksty autora

To już ostatni
A Raskolnikowski
W procesie tworzenia
A Raskolnikowski
Jak zejść z linii strzału
A Raskolnikowski
Alkohol
A Raskolnikowski
Romeo i Julia
A Raskolnikowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca