Błogosławiony Owoc

Ela Kwiecińska

Błogosławiony Owoc

Żywota Twojego

Błogosławiony

słowem bardzo prostym

zrodzonym w sercu

kiedy na różańcu

zakwita cicha

modlitwa wieczorna

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 30 lipca 2020