duch stolicy przetrwał
w bezludnych zgliszczach
hałdach popiołu liczących ofiary
miasto nie zgięło karku
wbrew krowom i goliatom
jak feniks spalony miotaczem
zmartwychwstało od pracy rąk
to takie miejsce
gdzie wolność jest powietrzem
dla następnych pokoleń
które udźwigną dziedzictwo
wiary w człowieka
nigdy nienawiści
gdzie wolność jest powietrzem
dla następnych pokoleń"