Prosta wiara

Ela Kwiecińska

Jest taka wiara

i prosta

i codzienna

gdzie tak to tak

nie to nie

i nie ma nic pomiędzy

 

By jej dosięgnąć

wystarczy zaufać

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 31 lipca 2020
anonim